Waarom Doen Windows Updates Er Altijd Zo Lang Over Om Te Downloaden

« Dll-bestanden zijn een integraal onderdeel van de Windows-architectuur maar kunnen wanneer niet goed geïmplementeerd een aanvalsvector bieden », aldus de overheidsinstantie. Het ICS-CERT wijst naar richtlijnen van Microsoft voor het veilig laden van dll-bestanden en adviseert ontwikkelaars om die te volgen . Het gaat hier om een kwetsbaarheid die al sinds 2010 bekend is. De oplossing is met deze Fix-download gelukkig simpel uit te voeren en te herstellen.

Het heeft geen zin om er op te dubbelklikken om ze te openen. Deze bestanden worden geopend door Windows of andere programma’s zodra ze nodig zijn. Dat betekent dat je systeembibliotheken zelf naar de locatie moet verplaatsen waar Windows of andere software ze kunnen vinden. Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met dll te vermijden.

  • In dit bestandje zouden onderstaande 2 regels opgenomen moeten zijn.
  • De naam doet het al vermoeden, de Microsoft Surface Go is gemaakt voor onderweg.
  • De camera beschikt over een 4K resolutie en een brede kijkhoek zodat alle deelnemers van de meeting betrokken kunnen worden.

Installeer het hulpprogramma door de eenvoudige installatie-instructies te volgen. Driver Updater scant het systeem op verouderde of ontbrekende drivers. U kunt een antwoord vinden op uw vragen over technologie, programmeren, Android, ios, etc… PCrisk is een cyberbeveiligingsportaal dat internetgebruikers informeert over de nieuwste digitale bedreigingen. Onze inhoud wordt verstrekt door beveiligingsexperts en professionele malware onderzoekers. Klik Tencent dll-foutherstelprogramma op Mijn Computer en op de pijl naar beneden. In een geopends cherm typ je ‘regedit’ en klik je op OK.

Investeer In Laptops Die Tegen Een Stootje Kunnen

Webwijzer.nl is een onafhankelijke gids voor het digitale tijdperk. Sinds 2006 bieden wij handleidingen en links naar de beste apps en websites. Om dit hulpprogramma te gebruiken, moet je het eerst downloaden en uitpakken. Zoek naar « probleemoplossing » in het startmenu en klik dan op de optie « Probleemoplossing « . Als zij via Windows Update upgraden naar de meest recente ‘build’ dan hebben zij gratis de definitieve versie van Windows 10.

Waarom Software Updates Belangrijk Zijn En Hoe Vaak Te Updaten

Door apps en updates voor Windows en andere Microsoft-producten van andere servers dan die van Microsoft te downloaden, kan de downloadtijd verbeteren. Zet de optie Downloads van andere pc’s toestaan dan uit of activeer de optiepc’s in het lokale netwerk . Deze laatste optie heeft als bijkomend voordeel updates slechts eenmaal van internet hoeven te worden gedownload waardoor bandbreedte wordt bespaard. Optionele updates kunnen bijvoorbeeld nieuwe drivers voor uw hardware zijn. Het besturingssysteem is vanzelfsprekend op de hoogte welke drivers er zijn geïnstalleerd. Als er een nieuwe update beschikbaar is voor uw hardware, laten we zeggen de videokaart, dan geeft Windows dit aan via een mededeling onder de optionele updates.

Als je problemen had met Windows 10, zijn deze mogelijk verholpen na een schone installatie. Je harde schijf raakt snel vol met programma’s en bestanden die je niet gebruikt. De belangrijkste wijziging die Microsoft heeft gedaan is de verbetering van de respons. Hiermee wordt de reactie bedoelt op de touch-input. U kunt aan de slag met de nieuwe gebruikersomgeving, de Live Tiles, de Metro-style User Interface van applicaties, Internet Explorer 10 en meer. In volgende blogberichten hoop ik wat meer over de eerste gebruikerservaringen te kunnen vertellen. Op dinsdag 13 september 2011 toonde Microsoft op de BUILD-conferentie een eerste versie van Windows 8 aan het grote publiek.